Teknoloji

Galaxy A33 5G sızıntılarına bir yenisi daha eklendi

samsung galaxy a33 5g a

Samsung Galaxy A33 5G sızıntılarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta telefona ait olduğu söylenen görseller ortaya çıkmıştı. En yeni sızıntı da A33 5G’nin pil kapasitesini öğrenmeyi sağlıyor.

Güney Kore sertifika kurumu Safety Korea’ya sunulan belgelere göre, A33 5G selefiyle aynı kapasitede bir pile sahip olacak. Model kodu EB-BA336ABY olan pilin kapasitesinin de 5000 mAh olduğu görülüyor.

A33 5G’nin şarj hızı konusunda ise şimdilik somut bir bilgi bulunmuyor. A32’nin hem 4G hem de 5G modellerinde 15W şarj desteği mevcuttu. A33 5G’nin bu hızda mı kalacağı yoksa bu hızı yukarıya mı taşıyacağı belirsizliğini koruyor.

A33 5G, 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü Sonsuz-U Super AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın üzerindeki çentik telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapacak. Cihazın arkasında ise dört kamera bulunacak.

A33 5G’nin arka kameraları A32 4G ve 5G ile aynı şekilde sıralanıyor. Ancak burada kameraların çıkıntılı bir kamera adasına yerleştirildiği görülüyor. 8.1 mm. kalınlığındaki telefonda güç butonu ve ses kontrol tuşları sağ kenarda yer alıyor. USB-C girişi bulunan telefonda 3.5 mm. kulaklık jakının olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Samsung Galaxy A33 5G, büyük ihtimalle 2022’nin ocak ayında resmiyet kazanacak. Dört renk seçeneğiyle gelmesi beklenen telefonun 4G versiyonunun piyasaya çıkmayacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER