Teknoloji

Galaxy A31 ve A41’den yeni haberler var

galaxy a30s samsung a31

Samsung‘un yenilenmiş Galaxy A serisi, 2019’da büyük ilgi görmüştü. Güney Koreli şirket, bu momentumu 2020’de de sürdürme konusunda da kararlı görünüyor. Bunun için yola Galaxy A51 ve A71 ile çıkan Samsung, A serisine yeni telefonlar eklemeye hazırlanıyor. Galaxy A31 ve A41, bu yolculukta Samsung’un ilk durakları olacağa benziyor.

Söz konusu akıllı telefonlara dair iddia ve dedikodular da yavaş yavaş ortada dolaşmaya başlamış durumda. Galaxy A31’in arkasında 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 5 megapiksellik makro sensörün eşlik edeceği söyleniyor. Bu da Galaxy A31’in selefi Galaxy A30’un 16 ve 5 megapiksellik sensörlerden oluşan kamera sisteminin ötesine geçeceğini gösteriyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı belirtiliyor.

Galaxy A41’de de ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği söyleniyor. Ancak telefonun diğer kameraları konusunda henüz ortada bir bilgi bulunmuyor. Telefonun önünde ise 25 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın yer alacağı iddia ediliyor. A41’in 64 GB dahili depolama alanıyla geleceği de söylentiler arasında bulunuyor.

Galaxy A31 ve Galaxy A41’in ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya çıkacağı şu an için bilinmiyor. Ancak önümüzdeki dönemde bu iki cihaza dair sızıntıların artması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER