Teknoloji

Galaxy A31 benchmark testinden geçti, önemli özellikleri ortaya çıktı

galaxy a30s samsung a31

Samsung Galaxy A31 hakkındaki dedikodular kasım ayından bu yana etrafta dolaşıyor. Telefon için henüz resmi bir işaret gelmese de, akıllı telefon Geekbench’in benchmark testinden geçti.

Benchmark testi, Galaxy A31’in bazı önemli özelliklerini gözler önüne seriyor. Buna ek olarak; benchmark testinin yapılması, telefonun resmi duyurusunun ve çıkışının da çok uzak olmadığını düşündürüyor.

SM-A315F model numarasıyla benchmark testinden geçen akıllı telefon tek çekirdek testinde 349, çok çekirdek testinde ise 1291 puan aldı. Akıllı telefonun işlemcisi, test sonucunda MT6768V/CA olarak gösteriliyor. Bu işlemcinin Helio P65 olması ihtimali yüksek görünüyor.

samsung galaxy a31Galaxy A31’de işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı da testin gösterdikleri arasında bulunuyor. Kullanıcılara başka bellek seçeneklerinin sunulması muhtemel görünse de, bu seçenekler henüz bilinmiyor.

Geekbench testi, Galaxy A31 hakkında başka bir bilgi vermiyor. Ancak daha önceki sızıntılar sayesinde telefona dair başka özellikler de biliniyor. 64 GB dahili depolama alanı, 5000 mAh kapasiteli pil, 48 megapiksel arka ana kamera ve 5 megapiksel makro kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER