Teknoloji

Samsung Galaxy A24’ün tüm detayları resmi duyurudan önce ortaya çıktı

samsung galaxy a24
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A24 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Haberlerin ve sızıntıların artması, akıllı telefonun yakında tanıtılmasıyla ilgili beklentileri de kuvvetlendiriyor. Bunların en yenisi, A24’ün hem tasarımını hem de teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

Buna göre, A24’te kullanıcıları 6.5 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü 90 Hz Super AMOLED ekran bekliyor. Ekranın üstündeki damla çentiğin ise 13 megapiksel çözünürlüklü bir sensörün bulunduğu belirtiliyor.

A24’te ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro sensör de ana kameraya eşlik ediyor. Telefonun kalbindeki MediaTek Helio G99 işlemciyi ise 4 GB RAM’in tamamlayacağı ve 128 GB depolama alanının da genişletilebileceği belirtiliyor.

A24 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 ile çıkacağı söylense de, bu bilgiye biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Galaxy A24 için ne kadar ödemek gerekecek?

Samsung Galaxy A24’ün Avrupa’da 200 avronun altında bir fiyatla satılacağı söyleniyor. Bu da A24’ün şirketin ürün portföyündeki en uygun fiyatlı cihazlardan biri olacağı anlamına geliyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgi verilmese de, Samsung’un Hindistan’daki internet sitesinde görülen A24’ün çok vakit geçmeden resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER