Teknoloji

Galaxy A23 için hazırlanan destek sayfası ortaya çıktı

galaxy a23

Samsung Galaxy A23 hakkındaki haberler geçtiğimiz kasım ayından bu yana etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon için hazırlanan destek sayfasının Samsung’un internet sitesinde görülmesi, telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığı anlamına geliyor. A23, Bluetooth SIG tarafından da onaylandı.

A23, Samsung’un internet sitesinde SM-A235F/DSN model numarasıyla görülüyor. Model numarasında “DS” bölümünün olması, telefonda çift SIM desteğinin olduğu anlamına geliyor. Cihaz Bluetooth SIG’nin veri tabanında ise SM-A235N model numarasıyla boy gösteriyor.

İki internet sitesinde de Samsung Galaxy A23’ün teknik özelliklerini görmek mümkün olmuyor. Ancak A23 geçtiğimiz hafta SM-A235F model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Qualcomm Snapdragon 680 işlemci, 4 GB RAM ve Android 12 gibi özellikler test sonucunda görülmüştü.

Daha önceki dedikodulara göre, Galaxy A23’te ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstlenecek. 6.4 inç büyüklüğündeki LCD ekranın üzerinde de damla şeklinde bir çentiğin bulunacağı görülüyor.

Samsung Galaxy A23, 5G versiyonuyla da kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu versiyonda Dimensity 700 işlemci, 6.55 inç ekran, 50 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü gibi özelliklerin bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER