Teknoloji

Galaxy A23 görselleri tanıdık tasarımı gösteriyor

galaxy a23
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A23 önümüzdeki dönemin merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. İnternete sızan görseller, telefonun tasarımının Galaxy A52 ve A53’e benzediğini gösteriyor.

Galaxy A23’e ait görselleri OnLeaks rumuzlu ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer ve Collegedunia paylaştı. 6.6 inç ekrana sahip olacağı söylenen telefon selefinden farklı görünürken, Galaxy A52 ve A53’ten belirgin izler taşıyor.

Paylaşıma göre, Galaxy A23’te 6.6 inç IPS LCD ekran ve Dimensity 700 işlemci kullanıcıları bekliyor. Arka tarafta ise dörtlü bir kamera modülünün kullanıcıları karşılayacağı görülüyor.

50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik edeceği söyleniyor. Telefonun önünde ise 13 megapiksel kameranın bulunması bekleniyor.

galaxy a23Telefonun ekran kapasitesi bakımından A22’nin altında kalmayacağı söyleniyor. Ekranın yenileme hızının 90 Hz olması bekleniyor. 3.5 mm. kulaklık jakı da Galaxy A23 fotoğraflarında en çok dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER