Teknoloji

Samsung Android 14 ve One UI 6’yı Galaxy A23 5G’ye götürüyor

a101 13 nisan 2023 samsung galaxy a23 5g

Samsung Galaxy A23 5G ile akıllı telefonlarını Android 14 ve One UI 6 kullanıcı arayüzüyle buluşturmaya devam ediyor. A236BXXU4DWKA model numarasıyla dağıtıma çıkan güncelleme, 2023’ün kasım ayına ait güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Güncelleme ilk olarak Avrupa’da kullanıcılarla buluşuyor. Fransa, İngiltere, İtalya, Polonya ve Portekiz gibi ülkelerde dağıtıma çıkan güncellemenin kısa süre içinde daha fazla bölgede A23 5G sahiplerine ulaştırılması öngörülüyor.

A23 sahipleri güncellemenin telefonlarına gelip gelmediğini Ayarlar menüsü içindeki Yazılım Güncellemesi sekmesi üzerinden kontrol edebiliyor.

Galaxy A23 5G için dağıtıma çıkan One UI 6 güncellemesi neler getiriyor?

Galaxy A23 5G için dağıtıma çıkan One UI 6’nın odak noktasında gelişmiş kullanılabilirlik ile akıllı fotoğraf ve video düzenleme özellikleri bulunuyor. Hızlı erişim panelini ve uygulama arayüzlerini yenileyen One UI 6, “One UI Sans” adını taşıyan yeni bir yazı tipini de beraberinde getiriyor.

Galeri uygulaması, Fotoğraf Yeniden Düzenleyici ve Nesne Silici gibi yapay zeka özelliklerini kullanarak fotoğrafları analiz edecek ve görüntüleri iyileştirmek için seçenekler önerecek. Samsung ayrıca video zaman çizelgesine metin, çıkartma ve müzik ekleme seçenekleri sunan yeni çok katmanlı video düzenleyici Samsung Studio’yu da One UI 6 ile birlikte sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER