Teknoloji

Galaxy A21s sızıntısı tanıdık tasarımı gösteriyor

samsung galaxy a11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A21s hakkındaki dedikodular bir süredir ara ara gündeme geliyor. Telefonla ilgili dedikodu ve sızıntılara şimdi de A21s’in ön yüzünü gösteren bir fotoğraf eklendi. Söz konusu fotoğrafa bakıldığında Samsung’un A21s’in tasarımında Galaxy A11 ve M11’in çizgisini takip ettiği görülüyor.

Samsung’un Sonsuz-O ekran yaklaşımının en yeni halkası olacak gibi görünen Galaxy A21s’te ekranın sol üst köşesinde ön kameraya ev sahipliği yapan delik bulunuyor. A21s’in ön panel tasarımı itibarıyla Samsung’un uygun fiyatlı telefonlarından uzaklaşmayacağı rahatlıkla anlaşılıyor.

Son sızıntıyla birlikte Galaxy A21s’in bazı teknik özelliklerini görmek de mümkün oluyor. 6.55 inç büyüklüğündeki HD+ çözünürlüklü ekrana ek olarak 3 GB RAM, 32 veya 64 GB dahili depolama alanı, NFC ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikleri görmek de mümkün oluyor. Parmak izi tarayıcısının da telefonun arka paneline yerleştirilmesi bekleniyor.

Galaxy A21s’e dair başka detaylar da Geekbench’in veri tabanındaki test sonuçlarında görülüyor. 5000 mAh pil, 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. A21s’in ekranındaki delikte ise 13 megapiksel kameranın bulunacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun kalbinde ise Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 850 işlemcinin yer alması öngörülüyor.

samsung galaxy a21s

 

Exynos 850 işlemcinin Samsung Galaxy A21s ve standart Galaxy A21 arasındaki ayırt edici birkaç detaydan biri olacağı iddia ediliyor. Standart A21’de işlemci görevini MediaTek Helio P35’in üstlenmesi bekleniyor. Pil kapasitesinin de 4000 mAh’e ineceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER