Teknoloji

Yeni Galaxy A21s sızıntısı tüm detayları gösteriyor

galaxy a21s

Samsung Galaxy A21s çok yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Telefon için henüz ortada resmi bir çıkış veya tanıtım tarihi bulunmasa da; internete sızan ve oldukça gerçekçi görünen tanıtım görsellerine teknik özellik ve fiyat bilgileri eşlik ediyor.

Galaxy A21s’te 6.5 inç büyüklüğünde bir PLS TFT ekran bulunuyor. 1600 x 720 piksel çözünürlüklü bu ekranın sol üst köşesinde 13 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın yerleştirildiği bir delik yer alıyor.

Parmak izi tarayıcısı ise Galaxy A21s’in arka paneline yerleştirilmiş. L harfi şeklinde sıralanan dörtlü kamera sisteminde ise ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu sensöre 8 megapiksel ultra geniş ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. Dördüncü kameranın teknik özellikleri bilinmese de, derinlik sensörü olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Galaxy A21s’in kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 850 işlemcinin bulunacağı görülüyor. Bu işlemciye 3 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 ve 64 GB olarak sıralanıyor. MicroSD kart desteği de bulunan telefonun kutusundan Android 10 işletim sistemi ve One UI kullanıcı arayüzüyle çıkacağı belirtiliyor.

8.9 mm. kalınlığındaki A21s, tartıda 191 gram çekiyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Galaxy A21s’te 3.5 mm. kulaklık jakı da mevcut.

Samsung Galaxy A21s 4G, Bluetooth 5.0 ve NFC desteği de sunacak. Üç renk seçeneği bulunan telefonun Avrupa’da mayıs ayının sonunda 199 veya 209 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER