Teknoloji

Galaxy A21s için ilk işaretler ortaya çıktı

galaxy a20s android 11

Samsung Galaxy A21, bir süre önce Geekbench’in benchmark testinden geçmiş ve telefonun önemli özellikleri gün yüzüne çıkmıştı. Şimdi de; Galaxy A21s adını taşıması muhtemel başka bir Samsung cihazı, Geekbench’in veri tabanında görüldü.

A21s, veri tabanında SM-A217F model numarasıyla boy gösteriyor. Sonuç sayfasına göre, akıllı telefonun kalbinde henüz resmen duyurulmayan Exynos 850 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor.

Ancak Samsung’un telefon için farklı RAM seçenekleri sunması muhtemel görünüyor. Telefonun kutusundan Android 10 yüklü olarak çıkacağı da benchmark testinin gösterdiği bir diğer bilgi.

galaxy a21s

Geekbench’in sonuç sayfasında Galaxy A21s’e dair başka bir detay görmek mümkün olmuyor. Ancak SamMobile sitesinde yer alan habere göre, akıllı telefon için 32 ve 64 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı seçeneği sunulacak. Telefonun renk seçenekleri ise siyah, beyaz, kırmızı ve mavi olarak sıralanacak. Aynı haberde telefonda 2 megapiksel makro kamera bulunacağı da belirtiliyor.

Galaxy A21s hakkında bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda somut bir işaret bulunmuyor. Ancak önümüzdeki haftalarda yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER