Teknoloji

Galaxy A21s Android 11 güncellemesini almaya başladı

samsung galaxy a21s a22 android 11

Samsung, akıllı telefonlarına Android 11 ve One UI 3 sürümlerini götürmeye Galaxy A21s ile devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında tanıtılan giriş segmentindeki telefonun normal şartlar altında mayıs ayında Android 11 güncellemesini alması planlanıyordu. Ancak elini çabuk tutan şirket, ana vatanı Güney Kore’de güncellemeyi dağıtıma çıkardı.

A217NKSU5CUC7 seri numaralı güncelleme, Android 11 ile birlikte One UI 3 kullanıcı arayüzünü de A21s’e getiriyor. Güncellemenin Güney Kore’de dağıtıma çıkması, yakında başka ülkelerde de kullanıcılarla buluşacağı anlamına geliyor. Samsung’un dağıtım sürecini mayıs ayı itibarıyla tamamlaması muhtemel görünüyor.

Galaxy A51 ise Android 11 ve One UI 3 güncellemesini geçtiğimiz ay almaya başlamıştı. Akıllı telefon için şimdi de One UI 3.1 kullanıcı arayüzü dağıtılıyor. Dağıtımın ilk durağı Rusya oldu.

A515FXXU4EUC8 seri numaralı güncelleme, Nisan 2021 Android yamasını da beraberinde getiriyor. One UI 3.1 güncellemesiyle birlikte Galaxy A51 sahipleri Göz Konfor Kalkanı, video sohbet efektleri, yeni kamera özellikleri gibi yeniliklere kavuşacak.

Tıpkı Galaxy A21s için hazırlanan Android 11 güncellemesi gibi, A51’in One UI 3.1 güncellemesinin de kısa süre içinde tüm bölgelerde dağıtıma çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER