Teknoloji

Samsung’un yeni telefonu Galaxy A05s için resmi duyuru zamanı giderek yaklaşıyor

galaxy a05s

Samsung’un beklenen akıllı telefonları Galaxy A05 ve A05s hakkındaki haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. İki cihaz hakkındaki sızıntılar da son zamanlarda artmış durumda. Kısa bir süre önce iki cihazın farklarını anlamayı sağlayan çizimler ortaya çıkmıştı. Şimdi de Galaxy A05s, Google Play Console’da boy gösterdi. Bu da akıllı telefon için resmi duyurunun giderek yaklaştığını gösteriyor.

Google Play Console kaydına göre; A05s, 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Android 13, Qualcomm Snapdragon 680 işlemci e 6 GB RAM de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Samsung’un 6 GB dışında başka RAM seçenekleri sunacağı da anlaşılıyor.

Daha önceki sızıntılar da A05s’in özelliklerine ışık tutmuştu. 6.6 inç ekran, 3.5 mm kulaklık jakı, 25W şarj destekli 4500 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Google Play Console kaydındaki görsel, A05s’te ekranın alt kısmında kalan çerçevenin de diğer taraflara kıyasla daha büyük olduğunu göstermişti.

galaxy a05s

Galaxy A05s Samsung’un ajandasındaki tek ürün değil

Samsung Galaxy A05s ve A05 dışında başka modelleri de tanıtacak. Bunlar arasında Galaxy S23 FE de yer alıyor. S23 FE ile birlikte yine FE ailesinin bir parçası olan tabletler ve kablosuz kulaklıklar da kullanıcıların karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER