Teknoloji

Galaxy A04s için kapsamlı bir sızıntı daha

galaxy a04s

Samsung Galaxy A04s hakkındaki dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunların giderek artması, telefonun resmi duyurusunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor. Yeni bir sızıntı hem telefonun tasarımını hem de Avrupa satış fiyatını gösteriyor.

WinFuture sitesinin haberine göre, A04s Avrupa’da 169 avro karşılığında satılacak. Görsellerde telefon siyah, beyaz ve yeşil renk seçeneklerleriyle dört farklı açıdan görülüyor.

A04s 6.7 inç büyüklüğünde 1600 x 720 piksel çözünürlüklü PLS LCD ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı 90 Hz, maksimum parlaklık seviyesi ise 400 nit olacak. Telefonun kalbindeki Exynos 850 işlemciye ise 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı eşlik edecek. Depolama alanını microSD kartla genişletmek mümkün olacak.

A04s 50 megapiksel çözünürlüklü arka kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Ana kamerayı 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak. Ön tarafta ise kullanıcıları 5 megapiksel kamera mevcut.

Galaxy A04s ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pil USB-C girişinden doldurulacak. Kablosuz şarj desteği olmayan telefonun kutusundan şarj adaptörü çıkması beklenmiyor. 3.5 mm. kulaklık jakına sahip telefon Android 12 yüklü olarak gelecek.

Samsung Galaxy A04s hakkında pek çok detayın bilinmesi, resmi duyurunun da yakında yapılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER