Teknoloji

Galaxy A01 Core sessiz sedasız resmiyet kazandı

galaxy a01 core

Samsung’un portföyündeki en uygun fiyatlı akıllı telefon olan Galaxy A01 Core, Endonezya’da sessiz sedasız resmiyet kazandı. A01 Core’da giriş seviyesi bir akıllı telefonda olması beklenen HD çözünürlüklü ekran, tek arka kamera ve Android 10 Go Edition işletim sistemi gibi özelliklerin hepsi mevcut.

A01 Core’da 5.3 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü 18.5:9 görüntü oranına sahip bir ekran bulunuyor. Ekranın etrafındaki kalın çerçevede telefonun 5 megapiksel çözünürlüklü kamerası yer alıyor. Telefonun arkasında ise 8 megapiksel ana kameraya LED flaş eşlik ediyor. Akıllı telefonun plastik arka panelindeki çapraz kabartılı çizgilerden oluşan desen de dikkat çekiyor.

Galaxy A01 Core’un kalbinde 2017 çıkışlı MediaTek MT6739 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 1 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 16 ve 32 GB. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 3000 mAh kapasiteli pilinden alan telefonda kulaklık jakı ve hibrit SIM yuvası mevcut.

Galaxy A01 Core için siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon Endonezya’da 1 milyon 99 bin Endonezya rupisinden (512 TL) başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER