Manşetler

Galatasaray için özel üretim Huawei G7 satışta

huawei-g7-gs-phone-010615

Galatasaray’ın sponsorları arasında yer alan Huawei, futbol takımının elde ettiği 20’nci şampiyonluğu ve dördüncü yıldızı özel bir akıllı telefonla kutluyor.

Huawei G7 Galatasaray Serisi adını taşıyan ve GS Store internet sitesi üzerinden 1299 TL’ye satılan bu özel telefonla birlikte Galatasaray futbolcularının imzaladığı forma da hediye ediliyor.

[quote_box_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Huawei G7 İncelemesi[/quote_box_center]

Huawei Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, Huawei G7 Galatasaray Serisi ile ilgili açıklamasında; “Öncelikle Huawei ailesi olarak, Galatasaray’a 4?üncü yıldızı getiren şampiyonluk sezonunda, bu uzun ve zorlu yolda birlikte yürüdüğümüz için gururluyuz. Başta büyük Galatasaray taraftarı olmak üzere emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyoruz. Sadece 1905 adet üretilen ve imzalı Galatasaray formasını da içeren özel paketiyle sunduğumuz Huawei G7 Galatasaray Serisi’yle, Galatasaray’ın 20’nci şampiyonluğunu ve bu muhteşem sezonuna yakışır bir ürün yaratmak istedik.” dedi.

huawei-g7-gs-phone-kutu-010615Galatasaray’ın şampiyonlukla birlikte elde ettiği dördüncü yıldız da özel üretim G7’nin kutusunda da sıra dışı bir tasarımla yer alıyor. Sadece 1905 adet üretilen özel serinin satışı yalnızca gsstore.org üzerinden online kanalda gerçekleştiriliyor.

[quote_center]HUAWEI G7 GALATASARAY SERİSİ’NDEN SADECE 1905 ADET ÜRETİLDİ[/quote_center]

Huawei G7’nin nano döküm teknolojileriyle tek parça olarak üretilen metalik gövdesi, ürüne sağlamlık ve sıra dışı görünüm kazandırıyor. Ergonomik yapısı sayesinde tek elle rahatça kullanılabilen Huawei G7, 5,5 inçlik HD ekranı, 4G LTE Cat4 bağlantı özellikleri ve 13 MP ana kamerasıyla iş ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

Huawei G7, 4 çekirdekli 1,2 GHz 64 bit Qualcomm işlemci ve 3.000 mAh lityum polimer pille donatıldı. Huawei G7’nin pili normal kullanımda 2 günden, yoğun kullanımda 1 günden fazla dayanarak sizi yarı yolda bırakmıyor. Dünyadaki tüm GSM altyapılarıyla uyumlu olan Huawei G7, 7,6 milimetre kalınlığı ve 165 gram ağırlığıyla taşınabilirlik açısından da ideal görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER