FırsatlarManşetler

Gain yıllık abonelik fırsatını kaçırmayın, büyük indirim var

gain satıldı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bundan tam bir yıl önce, 2020’nin hemen sonunda faaliyete geçen yerli içerik platformu Gain, 2022 yılını dikkate değer bir fırsatla karşılıyor. 30 ve 31 Aralık tarihlerinde geçerli kampanya kapsamında, Gain yıllık abonelik bedeli ayda 13,90 TL yerine 3,90 TL’ye sunuluyor.

Gain’in içerik arşivinde Devin Özgün Çınar ve Engin Günaydın’ın başrollerinde olduğu 10 Bin Adım, Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın başrollerinde olduğu Ayak İşleri gibi dizilerin bulunduğu orijinal yapımlar ve Dayı Şov gibi özel programlar var. Bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi farklı cihazlardan izlenebilen platform dikey video formatını kullanmasıyla da biliniyor. Bununla birlikte Apple TV ve Android TV platformlarında da bulunuyor.

Gain’in 3,90 TL’lik Yıllık Abonelik fırsatı kapsamında tüm içeriklere erişim, aynı anda 3 ekranda izleme özelliği bulunuyor. Her hafta 30’dan fazla yeni içeriğin eklendiği de belirtiliyor. Dilerseniz aylık ödemeler yapabileceğiniz gibi, 46,90 TL ile yılın tüm parasını tek seferde verebilirsiniz.

gain yıllık abonelikGain’in bu yılbaşı fırsatından bu bağlantıyı takip ederek yararlanabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER