EğlenceManşetler

GAİN dijital yayın platformu, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı

gain satıldı

2020 yılında Türkiye’nin yüzde yüz yerli yatırımıyla kurulan dijital yayın platformu GAİN, Rams Türkiye Grubu tarafından satın alındı. GAİN hisselerinin tamamı bu satın almayla birlikte Rams Türkiye Grubu bünyesine dahil oldu.

GAİN’in kurucusu Gözde Akpınar, 1 Haziran’a kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Akpınar, satın alma süreciyle ilgili olarak, GAİN’in başarılı yolculuğunun yeni bir döneme girdiğini ve bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaların, ülkemizden globale açılan bir marka yaratma hedefine yönelik olduğunu belirtti.

Üç yıldan fazla süredir yayın hayatına devam eden GAİN, sektördeki global dev rakipleriyle rekabet ederek farklı işler yapmayı başardı. İzleyicileriyle güçlü bir bağ kuran platform, inanan ekibi ve iş ortaklarıyla birlikte büyüdü. Akpınar, satışın ülkemiz için hayırlı olmasını dilediğini dile getirdi.

GAİN, satışın ardından da aynı yenilikçi ve kaliteli içeriklerle faaliyetlerine devam edecek. Akpınar, GAİN’in bugüne gelmesinde büyük emek ve katkısı olan çalışma arkadaşlarıyla yola devam edileceğini vurguladı. Yeni dönemde Rams Türkiye Grubu çatısı altında faaliyet göstermeye başlayacak olan GAİN, Türkiye’nin dijital yayın platformlarında önemli bir oyuncu olarak yoluna devam edecek.

Yerli dijital yayın platformu GAİN, yenilikçi ve kaliteli içerik üretimiyle dikkat çekmeye devam ederken, satış sürecinin ardından yeni bir döneme giriyor. Rams Türkiye Grubu tarafından satın alınan platform, izleyicilerine daha iyi hizmet sunmak için yeni fırsatlar yakalamaya hazırlanıyor.

İLGİLİ HABERLER