Teknoloji

Fujitsu’dan Intel Oak Trail tabanlı Windows 7 tablet: Stylistic Q550

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sadece bireysel kullanıcıları değil, kurumsal kullanıcıları da hedefleyen tablet modellerini daha fazla görmeye başlayacağız. Başlangıçta medya tüketimi ve hareket hâlindeyken bile oyun oynama hedefiyle yola çıkan tabletler artık iş ortamlarında da daha fazla karşımıza çıkıyor. Bunu gören Fujitsu, kurumsal kullanıcıları hedefleyen yeni bir Windows 7 tableti, Stylistic Q550 ile önümüzdeki hafta Almanya’da başlayacak CeBIT fuarında boy gösterecek.

Fujitsu Stylistic Q550 parmakizi okuyucusu, akıllı kart yuvası ve güvenilir platform modülü gibi kurumsal seviyede güvenlik özellikleriyle gelecek. Windows 7 Professional ile çalışacak olan bu tablette Intel Oak Trail Atom işlemci ve 10 inç’lik LED dokunmatik ekran bulunacak. Bu ekranı hem parmakla hem de kalemle kontrol etmek mümkün olacak.

Fujitsu Stylistic Q550’nin önünde ve arkasında kamera bulunacak. 32 GB veya 64 GB SSD, opsiyonel 3G modülü ve USB portuyla geecek bu tabletin yaklaşık sekiz saat çalışmaya yetecek bir bataryaya sahip olduğu söyleniyor. Önümüzdeki nisan ayında Avrupa’da piyasaya çıkması beklenen tabletin fiyatı ise henüz belli değil.

İlgili – Electronista

İLGİLİ HABERLER