Manşetler

Retro görünümlü Fujifilm XF1 makul fiyatıyla birlikte geliyor

Fujifilm Photokina 2012’de X serisi dijital kamera serisini daha genişletiyor, seriyi daha çok kişiyle buluşturuyor. Şirketin en son duyurduğu ürün olan XF1 üst sınıfa mensup olan, aynı zamanda X100 veya X10’daki retro tarzını 500 dolar gibi daha makul bir fiyata sunan ürünlerden bir tanesi.

ff-xf1_groupshot-hero_gallery_post

XF1’de 12 megapiksellik, 2/3 inç sensör, f/1.8-4.9, 4x manuel zumlu, 25mm eşdeğerinde lens, 12800’e kadar ISO aralığı ve DSLR benzeri çekim hızları bulunuyor. 1080p video kaydı yapabilen bu makinede yer alan yeni bir sahne tanıma özelliği çekim yaptığınız objeye hızlı bir şekilde uyum sağlamaya yardımcı oluyor. Bu arada XF1 bir DSLR gibi çalışabiliyor, yine de ekran odaklı kontroller onu aynasız kamerayla yapılan çekime daha yakın hâle getiriyor.

XF1 aynı sentetik deri kaplama ve metalik görünüş ile Fujifilm estetiğini canlı tutmaya devam ediyor. Kırmızı ve bronz renk seçenekleri siyah ve gümüş renkli seçeneklerden biraz daha fazla dikkat çekici gibi görünüyor. Gelecek ay piyasaya çıkacak ürünün bu hafta içindeki Photokina’da boy göstermesi bekleniyor.

Galeri: Fujifilm XF1
[nggallery id=1046]

İlgili >> Fujifilm

İLGİLİ HABERLER