Teknoloji

Fujifilm’den akıllı telefonlar için daha hızlı fotoğraf yazıcısı

fujifilm instax share

fujifilm instax shareFujifilm anında filmli taşınabilir fotoğraf yazıcılarının ikinci versiyonu, Instax Share SP-2’yi duyurdu. CES 2014’te tanıtılan ilk Instax Share yazıcıyı takip eden bu yeni modelin daha hızlı ve güvenilir olması bekleniyor. Ayrıca daha fazla özelleştirme seçeneğiyle geliyor.

Instax Share yazıcıları 2 x 3 inç’lik Instax Mini anında filmlerini kullanıyor. Bu yazıcı akıllı telefonla çalışacak şekilde tasarlandı. Film rulonuzdaki fotoğrafları veya Facebook ya da Instagram gibi servislerden alınan fotoğrafları bununla basabilirsiniz. Baskıları gelen beğeni veya kalp sayısını ya da çekildiği mekanı gösterecek küçük detaylarla özelleştirebilirsiniz.

Yeni Instax Share SP-2 tüm bunları ve hatta biraz daha fazlasını yapıyor. Fotoğrafları önceki nesil ürüne göre daha hızlı basıyor; fotoğraf çıktısını 16 yerine 10 saniyede alabilirsiniz. Ayrıca özelleştirme amaçlı daha fazla seçenek mevcut. Parlaklık, kontrast, doygunluk gibi parametreleri ayarlayabilir veya her bir çıktıya ön yüklü bulunan yaratıcı filtrelerden birini ekleyebilirsiniz. Yenilenen uygulaması da kolaj fotoğrafların baskısını almayı sağlıyor.

Instax Share SP-2 temmuz ayında, gümüş veya altın renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Ürünün ABD satış fiyatı yine 199 dolar olarka belirlendi. Bir çift Instax Mini film (20 poz) barındıran paket de 19.95 dolara satılıyor.

İLGİLİ HABERLER