Teknoloji

Fujifilm Instax Share SP-2 ile baskı almak hızlanıyor

fujifilm instax share sp-2Fujifilm, taşınabilir fotoğraf yazıcılarının yeni versiyonu olan Instax Share SP-2’yi tanıttı. Şirket, küçük yazıcı serisinin ilk üyesini CES 2014’te görücüye çıkarmıştı. Daha hızlı ve daha güvenilir olacağı belirtilen Fujifilm Instax Share SP-2, çok daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor.

Fujifilm tarafından üretilen 2 veya 3 inç’lik Instax Mini filmleri kullanan Instax Share yazıcılar, akıllı telefonlarla kullanılıyor. Kullanıcılar bu yazıcılar aracılığıyla akıllı telefonlarının film rulosundan veya Instagram ve Facebook gibi servislerden fotoğraf çıktısı alabiliyor. Arzulandığı takdirde alınacak baskılarda fotoğraflara gelen beğeni sayısı veya nerede çekildiği gibi bilgilere yer verilebiliyor.

Fujifilm Instax Share SP-2 gelişmiş yetenekler sunuyor

Yeni Instax Share SP-2, selefine göre daha gelişmiş yetenekler barındırmasıyla dikkat çekiyor. Fotoğrafları 16 saniye yerine 10 saniyede yazdırabilen Instax Share SP-2, kişiselleştirme için de yeni seçenekler sunuyor. Kullanıcılar çıktısını alacakları fotoğraflarda parlaklık, kontrast, doygunluk gibi ayarlarda değişiklik yapabiliyor. Buna ek olarak, yazıcının sunduğu filtreler de fotoğraflara uygulanabiliyor. Yazıcı için hazırladığı özel uygulamayı da yenileyen Fujifilm, görüntü kolajlarının çıktısının alınmasını mümkün kılıyor.

Fujifilm Instax Share SP-2, temmuz ayında satışa sunulacak. Altın ve gümüş rengi dokunuşların bulunduğu versiyonları olan Instax Share SP-2, ABD’de 199 dolar karşılığında satılacak. 20 film barındıran ikili Fujifilm Instax Mini’nin paketinde ise 19.95 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER