Eğlence

Fruit Ninja sinema filmi yakında gerçeğe dönüşebilir

fruit ninjaAngry Birds sinema filmiyle yapımcısı Rovio’ya ciddi bir gelir kaynağı sağlamıştı. Bu durum, diğer oyun yapımcılarının ve film stüdyolarının da iştahını kabartmışa benziyor. Popüler mobil oyunlardan biri olan Fruit Ninja’yı sinema filmine dönüştürmek için çalışmalar daha önce başlamıştı. New Line Cinema’nın filmin haklarını satın alması, sürecin bundan sonra çok daha ciddi biçimde ilerleyebileceğini gösteriyor. Sinema filmiyle ilgili çalışmalar konusunda ilk adımları oyunun yapımcısı Halfbrick Stuidios ve prodüktör Tripp Vinson atmıştı.

Film projesinin bir kişinin ekran önünde karşısına çıkan meyveleri parçalara ayırmasından ibaret olmayacağını görmek ise çok da zor değil. Hali hazırda projenin komedi ve aksiyonu bir araya getirmesi planlanıyor. Filmde “ayak takımı” olarak nitelenebilecek bir grubun “Fruit Ninjas” ismiyle dünyayı kurtarma yolunda yaşadığı maceraların anlatılması bekleniyor.

Fruit Ninja sinema dünyasına başka oyunların da gelişini cesaretlendirebilir

Angry Birds’ün açtığı kapıdan yürüyen Fruit Ninja, kapıyı açık tutarak başka mobil oyunların da sinema dünyasıyla buluşmasını sağlayabilir. New Line’ın da Fruit Ninja’nın sinema haklarını alırken sinemasal kaygılardan ziyade ticari hedeflerle hareket ettiğini görmek pek zor değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER