Eğlence

Frozen 2 filminin ilk fragmanı yayınlandı, izleyin – Video

frozen 2 fragman

Disney, 2013 yılında vizyona girmiş Frozen, yani Karlar Ülkesi filminin devamı niteliğindeki Frozen 2 filminin ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmenleri Chris Buck ve Jennifer Lee, şimdiye kadar yeni filmle ilgili deyim yerindeyse hiçbir şey söylemedi. İlk fragmanın da kafalarda net bir resim oluşturduğu söylenemez.

Herhangi bir sözün geçmediği, sadece müziğin aktığı fragman karakterlerin çeşitli sahnelerinin derlemesinden oluşuyor. Ancak Kraliçe Elsa’nın dalgalı bir denize doğru koşar adım gittiğini ve bunu bir defadan fazla denediğini görüyoruz. Muhtemelen Elsa, ıssız bir adaya hapsedilmiş. Elsa’nın kardeşi Anna ve onların arkadaşları Kristoff ise başka bir maceranın peşinde koşuyor gibi görünüyor. Fragman genel olarak iç karartıcı ve ciddi bir tonda görünüyor. Komik bir karakter olan Olaf bile ilk fragmanda neredeyse hiç görünmüyor.

Fragmanlar genellikle aldatıcı olur. İlk fragmanlar ise yapımla ilgili olarak genellikle fazla ayrıntı vermez. Önümüzdeki aylarda farklı tonlarda, farklı noktalara odaklanmış yeni Frozen 2 fragmanları görebiliriz. Yine de, ilk fragmanın yayınlanan açıklamasına bakarak, Elsa, Anna, Kristoff ve Olaf’ın ormanın derinliklerinde, krallıklarının tarihi gizemiyle ilgili gerçeği öğrenmek için arayışa çıktıklarını söyleyebiliriz.

Bu arada yönetmenler, Frozen 2‘nin de ilk film gibi müzikal havasında olacağını söylediler. İlk film “Let It Go”, yani “Aldırma” şarkısıyla öne çıkmış, bu sayede film 2013’te En İyi Orijinal Film Müziği Oscar ödülünü kazanmıştı. İlk şarkının yazarları Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez yeni filmin şarkılarını da hazırlayacaklar.

Frozen 2, yani Karlar Ülkesi 2, 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER