Teknoloji

Fring’in dört yönlü video görüşme özelliği artık iPad 2’yi de destekliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hem Android hem de iOS platformlarında çalışan Fring en popüler video sohbet uygulamalarından bir tanesi. Skype’ın en büyük rakiplerinden olan bu yazılım üç farklı arkadaşla video konferans izni veren dört yönlü sohbet özelliğiyle farklılık yaratıyor. Fring’in iOS uygulaması için gelen yeni bir güncelleme ile birlikte iPad 2 de bu özelliği kullanma şansı yakalıyor.

Bu güncellemenin Skype’ın iPad uygulamasının yayınlanacağına dair kanıt videosunun ardından gelmiş olması biraz ilginç oldu. Şu anda Skype kullanıcıları iPad’leri üzerinden video görüşmeleri yapmak için iPhone uygulamasına ihtiyaç duyuyor, bu da büyük ekranın avantajlarında yeteri kadar yararlanamamalarına neden oluyor.

Fring’in uygulaması kullanıcılara sadece Wi-Fi üzerinden değil 3G ağı üzerinden de video görüşme yapma imkânı sunuyor. Böylelikle Apple’ın FaceTime’ına göre büyük bir avantaj sağlıyor. Skype’ın iPad uygulamasının da Fring’inkine benzer şekilde 3G desteğiyle birlikte geleceğina inanılıyor.

Fring iOS uygulamasının 5.1.1.2 numaralı sürümü dört yönlü video görüşme desteğinin yanı sıra çeşitli hata düzeltmeleri, yeni bir sürükle bırak navigasyonu ve Bluetooth desteğiyle birlikte geliyor. iPad 2 sahipleri aşağıdaki App Store bağlantısını takip ederek bu yeni uygulamayı cihazlarına indirebilir.

İlgili – iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER