Teknoloji

Fring’den Google+ Hangouts tarzı grup video sohbet özelliği: Playgrounds – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Akıllı telefonunuz üzerinden görüntülü sohbet yapmak için genellikle FaceTime veya Skype gibi araçları kullanıyor olabilirsiniz, ancak iOS tabanlı cihazlar ve diğerleri üzerinde daha çok tecrübeye sahip olan Fring de ilginç işlere imza atıyor. Özellikle dört yönlü video sohbet uygulamasıyla dikkat çeken Fring, “Playgrounds” adı verilen yeni bir özelliği uygulamasına ekledi.

Google+’ın Hangouts adı verilen özelliğine benzer bir mantıkla çalışan Playgrounds (oyun alanları) insanlara daha özgür ve sıradan bir şekilde grup video görüşmeleri düzenleme veya mevcut görüşmelere katılma imkânı sunuyor. Hangouts’tan farkıysa sohbetteki kişileri tanıyor olmak zorunda değiliz. Tamamen açık olan bu sohbet ortamının ortasına dilediğiniz zaman, dilediğiniz şekilde atlayabilirsiniz. Oyun alanları insanların ortak ilgilerine göre düzenleniyor. Herkes istediği şekilde bir sohbet alanı yaratabilir ve isteyen herkes buralara girebilir.

Eğer bu kadar açıklık ve özgürlük sizin için fazlaysa ve bir yabancıyla tanışmaktan kaçınıyorsanız, Fring sizi hâla düşünmeye devam ediyor. İnsanlara aynı anda üç farklı arkadaşıyla konuşma fırsatı sunan özel grup sohbet fonksiyonu uygulamada yer almaya devam ediyor.

Fring uygulaması iPhone, iPad ve Android cihaz sahipleri tarafından kullanılabilir.

Video: Fring Playgrounds video sohbet özelliği

İlgili – Electronista

İLGİLİ HABERLER