Teknoloji

Foursquare iPad uygulaması yayınlandı

foursquare-ipad-1

Foursquare kısa bir süre önce iPad uygulaması üstünde çalıştığını açıklamıştı. Şirket bu açıklamanın üstünden fazla zaman geçmeden iPad uygulamasını faaliyete geçirdi. Bu uygulama sayesinde Foursquare’in geniş kapsamlı keşif imkanlarından daha büyük bir ekran aracılığıyla faydalanmak da mümkün olacak. Uygulamanın tasarımının iPad’e uygun hâle getirilmesine ek olarak, kutlama adına kullanıcılara yeni bir özellik de sunuluyor.

Foursquare iPad uygulamasında kullanıcılar bölgelerindeki en popüler seçimleri görebilecek ve kullanıcılara “yeni popüler”, “yerel halkın gözdesi” gibi etiketlerle geri bildirim verilecek. Foursquare artık kullanıcılarına dünyanın bazı büyük şehirleri için seyahat tavsiyeleri de sunuyor. Bu tavsiyeler altında hem turistlere yönelik tavsiyeler hem de yerel halkın tercihleri gösteriliyor.

foursquare-ipad-161214

Foursquare böylelikle bir mekan bulmak için uygun bir platforma dönüşme çabaları konusunda önemli bir adım daha atmış oldu. Şirket bu yıl içinde yer bildirim özelliğini Swarm uygulamasına taşıyarak Foursquare’i tam anlamıyla bir Yelp muadili keşif uygulamasına dönüştürme girişimini başlatmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER