Teknoloji

Foursquare artık giriş yapmayan kullanıcılara da mekan önerisinde bulunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

foursquare-yeni-logo-240714

Foursquare için yayınlanan son güncellemeyle servisi kullanmak için bir hesap sahibi olma gerekliliği ortadan kalkıyor. Bundan böyle Foursquare hesabı olmayan mobil cihaz sahipleri de Foursquare’den mekan tavsiyesi alabilecek.

Foursquare’in yer bildirim özelliği geçtiğimiz yıl Swarm’a devredilmişti. Bu durum nedeniyle Foursquare’den tavsiye almak için kullanıcı olma zorunluluğunun kaldırılması kulağa oldukça mantıklı geliyor. Şirketin ürün müdürü Jonathan Crowley, uygulamanın çerçevesini değiştirmek kolay olmadığı için söz konusu değişikliği gerçekleştirmenin zaman aldığını dile getirdi.

Foursquare’e kayıt sürecinin biraz zahmetli olduğu göz önüne alınınca gerçekleştirilen değişiklik biraz daha anlam kazanıyor. Kullanıcılara sadece zevklerini sormakla yetinmeyen Foursquare, diğer sosyal medya hesaplarıyla da bağlantı kurmak istiyor. Foursquare iOS ve Android cihaz sahiplerine uygulamaya giriş yapmasalar bile konumları üzerinden tavsiye sunacak. Cihaz sahipleri bu tavsiyelerin iyileştirilmesi için uygulamaya kendi tercihlerini de ekleyebilecek.

İLGİLİ HABERLER