Eğlence

“Foundation” serüveni temmuz ayında devam ediyor: 2. sezon yolda!

foundation 2. sezon

Apple TV Plus’ın en büyük dizilerinden biri olan ve Isaac Asimov’un bilim kurgu destanına dayanan Foundation, bu yaz ikinci sezonuyla geri dönecek. Yeni sezon, 14 Temmuz’da prömiyer yapacak ve 10 bölümden oluşacak. Her Cuma yeni bölümlerle karşılaşacağız. İlk fragmanı izleyerek yeni sezona dair küçük bir tat alabilirsiniz.

Foundation‘ın ilk sezonu, hikayenin çok sayıda yüzyılı kapsaması nedeniyle karmaşıklığıyla özellikle dikkat çekmişti. İkinci sezon, bu geleneksel hikaye anlatımını devam ettirecek ve ilk sezondan oldukça uzun bir süre sonra geçecek.

İlk sezonun finalinden bir asırdan fazla süre sonra, Foundation 2. sezonunda tüm galaksi boyunca gerilim artıyor. Cleonlar çözülürken, intikam dolu bir kraliçe, İmparatorluğu içeriden yok etmeyi planlıyor. Hari, Gaal ve Salvor, psikanik yeteneklere sahip bir Mentalik kolonisi keşfediyorlar ve bu durum, psikotarihin kendisini değiştirme tehdidi oluşturuyor.

Foundation, Seldon Kilisesi’ni dış bölgelere yayarak dini aşamasına girmiş ve İkinci Kriz’i, yani İmparatorluk ile savaşı başlatmıştır. “Foundation”ın büyük ölçekli uyarlaması, ölümcül krizler, değişen sadakatler ve karmaşık ilişkilerle başa çıkmaları gereken dört önemli kişinin hikayesini anlatıyor ve bu durum, insanlığın kaderini belirleyecek.

Zaman atlamasına rağmen, ikinci sezonda Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell ve Leah Harvey gibi bazı tanıdık yüzler tekrar karşımıza çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER