Teknoloji

Fossil’in en yeni Wear OS saatine beklenen iPhone özelliği geldi

fossil gen 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fossil Gen 5 akıllı saatlerinde iPhone kullanıcılarına daha fazla ilgi gösterme sözünü tutuyor. Yeni gelen bir yazılım güncellemesiyle birlikte akıllı saat sahipleri, Apple’ın akıllı telefonlarını kullanarak görüşme yapabilecekler.

Gen 5 akıllı saatlerin Wear OS ile çalışması işi daha ilginç hâle getiriyor. Böylelikle ilk kez bir Wear OS cihazının Android’in ötesinden iPhone’lar için telefon görüşmesi yapma imkanı sunduğunu görüyoruz.

Bu destek ile birlikte Apple Watch kullanmak istemeyen iPhone kullanıcıları için görüşmelerini bileklerinden yapmalarını sağlayacak bir başka seçenek ortaya çıkmış oluyor.

Söz konusu özellik Fossil’in özel bir yazılımına dayanıyor. Bu nedenle rakip Wear OS saatlerde benzer bir özelliği görmeyeceksiniz. Ancak Michael Kors ve diğer Fossil markalarına da bu özelliğin geldiğini görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Güncelleme kullanıcılara kademeli olarak sunuluyor. Bu özelliğin gelmesi günler veya haftalar alabilir. Ancak geldikten sonra telefonun yeteneklerine dikkate değer bir yenisinin ekleneceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER