Teknoloji

Fossil Wear OS ile çalışan akıllı saatler çıkarmayı bırakıyor

fossil wear os 3

Fossil Wear OS platformunun önemli markaları arasında yer alıyor. Ancak yeni bir habere göre, şirket bu işletim sistemiyle çalışan telefonları çıkarmayı bırakacak. Bu haber, Fossil Gen 7 akıllı saatin de piyasaya sürülmeyebileceği anlamına geliyor.

Bu haberin Fossil hakkında çıkan son haberlerle örtüştüğü söylenebilir. Fossil Gen 6 bundan iki sene önce satışa sunulmuş ve geçtiğimiz yaz beklenen Fossil Gen 7 resmiyet kazanmamıştı. Cihaz hakkında herhangi bir söylentinin gündeme gelmemesi de ayrıca dikkat çekmişti.

Fossil’in mevcut Fossil Gen 6 için de büyük bir indirim yaptığını belirtmek gerekiyor. Hâlihazırda şirketin internet sitesinde Gen 6 saatleri yüzde 50’den fazla bir indirimle satın almak mümkün. Bu da Fossil’in stokları temizlemeye çalıştığını gösteriyor.

Fossil Wear OS yerine hangi platformu tercih edecek?

Fossil Wear OS işletim sistemli akıllı saatlere olan yaklaşımı konusunda yeni bir açıklama yapmış değil. Şirketin önümüzdeki dönemde akıllı saatler konusunda nasıl bir politika izleyeceği ve yola hangi platformla devam edeceği de belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER