Teknoloji

Fossil 2017’de 300 yeni akıllı saat seçeneği sunacak

fossilFossil portföyündeki tüm markalara bir akıllı saat ekleme konusunda oldukça istekli görünüyor. Şirket verdiği sözü yerine getirme konusunda da sıkı bir çalışma yürütüyor. 2017 içinde şirket tarafından geliştirilen 300 yeni hibrit ve dokunmatik ekranlı saatin duyurulacak olması, çalışmanın ne kadar sıkı olduğunu gösteriyor.

Fossil tarafından üretilecek 300 akıllı saat, farklı şirketler tarafından piyasaya sürülecek. Bu markalar arasında hem giyilebilir ürün pazarına “merhaba” diyecek şirketler hem de Android Wear sahnesine çıkan deneyimli şirketler yer alıyor. Tüm modellerin üzerinden geçmek zaman alacak olsa da, bazı seçenekler aradan sıyrılmayı başarıyor,

Diesel ve Emporio Armani, ilk kez Android Wear pazarına adım atıyor. Fossil ise Q Venture ve Q Explorist adını taşıyan iki modeli kendi markasının altında piyasaya sürecek. Michael Kors ise erkekler için Access Grayson, kadınlar için de Access Sofie isimli modelleri satışa sunacak. Her iki saatte de arayüz için Instagram fotoğraflarını kullanan bir mikro uygulama bulunuyor.

Söz konusu saatlerin tamamı Android Wear 2.0 ile çalışacak. AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci de saatlerin ortak özellikleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla satın alma konusunda karar kullanıcıların tasarım tercihlerine kalmış gibi görünüyor. Misfit ve Emporio Armani’nin akıllı saatleri yaz sonunda satışa sunulacak. Diğer markalar ise sonbahar ve yıl sonunda Android Wear saatlerini piyasaya sürecek.

Fossil pek çok ünlü markayı Android Wear pazarına getiriyor

DKNY, Marc Jacobs, Michele, Relic ve Tory Burch de Fossil’in desteğiyle giyilebilir ürünler pazarına girecek. Hâli hazırda Android Wear pazarında boy gösteren markaların ürünleri içinse yeni renk ve tasarım seçenekleri sunulacak. Fossil kendi markasını taşıyan yeni saatlerini yaz aylarında piyasaya sürmeyi planlıyor.

İLGİLİ HABERLER