EğlenceTeknoloji

Forza Street oyunu iOS ve Android için yayınlandı

forza street
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Forza oyununun yapımcısı Turn 10 Studios’un elinden çıkan ve ücretsiz oynama imkanı sunan Microsoft’un Forza Street oyunu geçen yıl Windows 10’a gelmişti. Oyun şimdi de iOS ve Android için yayınlandı.

Oyun standart Forza’nın yarış otomobillerini toplama, özelleştirme ve yeniden tasarlamaktan oluşan formülünü mobile taşıyor. Bu durumda uygulama için satın alımlarla koleksiyonunuzu daha da geliştirme imkanı bulabilirsiniz. Tabii, bu durum cebinizden para çıkma ihtimalinin bulunduğu anlamına da geliyor.

Forza Street teknik olarak Miami sokaklarında geçen bir yarış oyunu. Bu nedenle Forza Horizon serisinin yüksek bütçeli konsol ve PC oyunlarından biraz farklı. Microsoft da bu oyunu “evrilen” bir deneyim olarak nitelendiriyor, “anlatı odaklı bir kampanya, haftalık Gündem Etkinlikleri ve sınırlı süreli Temalı Etkinlikler aracılığıyla keşfedilen ilginç karakterler, gizem ve entrikalarla dolu” bir hikayesinin bulunduğunu söylüyor.

Microsoft yeni oyuncular için çeşitli promosyonlarla oyunu daha çekici hâle getirmeye çalışıyor. Bugün ile 5 Haziran tarihi arasında oyunu oynayanlar eşsiz bir Ford GT’nin kilidini açacaklar. Oyunu bir Samsung cihazı üzerinden oynayan ve Galaxy Store’dan indirmiş olanlar da özelleştirilmiş Galaxy temalı dış kaplamaya sahip 2015 model Ford Mustang GT’ye sahip olacaktır. Galaxy S20 serisi telefonları kullananlar için 2015 model Chevrolet Corvette Z06 da ücretsiz olarak veriliyor. Ayrıca bazı oyun içi krediler ve diğer hoşluklar da Galaxy telefon sahiplerini bekliyor.

Öte yandan Forza Street Xbox Live’a da bağlanabiliyor. Böylelikle başarılarınızı ve ilerlemelerinizi iOS, Android ve Windows 10 cihazları arasında eşzamanlayabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER