EğlenceTeknoloji

Forza Street önce Samsung telefon sahipleriyle buluşacak

forza street

Uzun süredir beklenen mobil yarış oyunlarından biri olan Forza Street, Samsung ve Microsoft arasındaki işbirliği doğrultusunda ilk önce Samsung’un akıllı telefonlarında oyuncularla buluşacak.

Samsung ve Microsoft, bu işbirliğini Samsung’un yeni telefonlarını tanıttığı Unpacked 2020 etkinliğinde duyurdu. Galaxy Store’da ön kayıtları açılan oyun, önümüzdeki ilkbahardan itibaren oyuncularla buluşacak.

Forza Street’in PC versiyonu geçtiğimiz yıl nisan ayında yayınlanmıştı. Oyun, yaklaşık bir yıl sonra mobil cihazlarda yerini almış olacak.

Tıpkı Xbox ve Windows’ta olduğu gibi, mobil cihazlarda da Forza Street’i oynamak için bir para ödemek gerekmeyecek. Ancak bazı arabaların ve farklı oyun içi içeriklerin kilidi, bir miktar para ödeyince açılabilecek.

Oyunda hem klasik arabaları hem de modern spor arabaları bulmak mümkün. Bunların yanında “retro” olarak tanımlanan süper otomobiller de Forza Street’in galerisinde yer alıyor. Bazı etkinliklerin kısa sürede tamamlanması, Forza Street’i kısa süreliğine vakit geçirmek için de uygun bir seçenek hâline getiriyor.

Forza Street, Galaxy telefonlarda oyuncularla buluşmasından bir süre sonra diğer Android telefonlara ve iPhone’lara da açılacak.

İLGİLİ HABERLER