EğlenceTeknoloji

Forza Street’in mobil versiyonunun yayın tarihi belli oldu

forza street mobil

Forza deneyiminin akıllı telefonlara nasıl yansıdığını görmek yakında mümkün olacak. Turn 10 ve Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre; Forza Street, 5 Mayıs’ta mobil cihaz sahipleriyle buluşacak.

Oyun için şimdilik sadece Google Play ve Galaxy Store üzerinde ön kayıt yaptırılabiliyor. iOS tarafında henüz böyle bir imkan söz konusu değil. Forza Street’i mobil cihazlarda ilk bir ay içinde oynayanlar, 2017 model Ford GT’nin de bulunduğu Kurucular Paketi’nin sahibi olacak. Buna ek olarak, sanal para ve altınlar da oyunculara sunulacak.

Forza Street, alışılagelmiş Forza yarışı deneyimini daha “tadımlık” bir şekilde yaşamayı mümkün kılıyor. Oyunda yine tanıdık arabalar görmek mümkün. Ancak Forza Street’te bir hikayeye bağlı olarak ilerleniyor ve yarışların uzunluğu da 1 dakikayı geçmiyor.

Turn 10 ve Microsoft, şimdilik oyun içi satın almalar konusunda pek fazla bilgi vermiş değil. Ancak sanal para ve altınların varlığı, bunun oyunda bir rol oynayacağını gösteriyor. Oyunun bu konuda iyi bir denge kurup kurmayacağını görmek içinse beklemek gerekiyor.

Real Racing 3 gibi oyunlar, oyuncuları para harcamaya adeta zorlamaları nedeniyle eleştirilmişti. Forza Street için mobil deneyimde önceliğin paradan ziyade eğlence sağlamakta olduğunu umuyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER