Eğlence

Forza Horizon 5 için özel bir Xbox Series X kumandası – Video

forza horizon 5 xbox kumanda

Microsoft, Gamescom 2021 Xbox yayını sırasında Forza Horizon 5‘in şerefine renkli ve yeni bir özel Xbox Series X / S oyun kumandasını tanıttı. Kumandanın büyük bir kısmı yarı saydam sarı renkte, ancak aynı zamanda ön tarafa sıçrayan boya lekeleri, mavi harfli pembe düğmeler, mavi ve pembe kontrol çubukları, mavi ve pembe tonlarında vurgulara sahiptir. Ayrıca kumandada, diğer Series X kumandalarında kullanılan tampon dokusundan farklı olacak şekilde kauçuklaştırılmış bir dokuya sahip görünen siyah tutma yerleri vardır.

Yeni kumandanın yurt dışı fiyatı 74,99 dolar, bu da standart kumandaların 59,99 dolarlık fiyatına göre 15 dolarlık bir artışa karşılık geliyor. Bir dipnot olarak belirtmek gerekirse, standart kumandalar Türkiye’de, 650-700 TL bandında satılıyor. Yeni kumandalar aynı zamanda bazı özel Forza Horizon 5 DLC’leri ile birlikte geliyor. Yurt dışındaki Microsoft çevrimiçi mağazasından ön siparişler açıldı ve bu özel kumanda Forza Horizon 5 ile birlikte, 9 Kasım’da satışa sunulacak.

Ayrıca Microsoft, oyunun ilk sekiz dakikasını gösteren heyecan verici bir fragmanı da paylaştı. Bu fragmanda uçaklardan düşen birkaç araba gösteriliyor.

Microsoft, geçen yıl Xbox Series X ve S’i piyasaya sürdükten bu yana birkaç yeni kumanda da çıkarmıştı. Bunların arasında göz kamaştırıcı mavi, parlak kırmızı, neon yeşili renkler içeren özel bir kumanda ve Space Jam: A New Legacy temalı kumanda da bulunuyordu. Microsoft, şu anda piyasada bulunan oyun kumandalarının görünümünü beğenmeyenlere, yurt dışında yeniden açılan Xbox Tasarım Laboratuvarı ile kendi özel oyun kumandalarını tasarlama imkanı da veriyor.

İLGİLİ HABERLER