EğlenceTeknoloji

Forza Horizon 4 Steam platformuna geliyor

forza horizon 4 steam

Yayıncılığını Microsoft, geliştiriciliğini ise Playground Games’in üstlendiği Forza Horizon 4, yakın bir tarihte Steam platformuna geliyor. Oyunun indirilebilir içeriklerinin de Steam’e geleceği duyurulurken, oyunun platforma geliş tarihi ise açıklandı. Yapılan duyuruya göre, Forza Horizon 4 Steam platformuna 9 Mart 2021 tarihinde Steam’e gelecek.

İlk etapta 28 Eylül 2018 tarihinde Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştiren Forza Horizon 4, Microsoft tarafından piyasaya sürülen ilk Türkçe altyazılı oyun unvanını da elinde bulunduruyor. Forza Horizon 4 Steam versiyonu, oyunun diğer sürümleriyle cross-play desteğine sahip olacak. Bu sayede oyun hangi platformda oynanırsa oynansın, bütün platformlardaki oyunseverlere oyunu beraber oynama imkanı sunulacak. Bunun haricinde, oyun için yeni Hot Wheels Legends araç paketinin de geleceği duyuruldu. Ancak henüz kesinleşmiş bir çıkış tarihi bilgisi, ne yazık ki verilmedi.

Forza Horizon 4 neler sunuyor?

Microsoft’un yüz akı olarak tanımlayabileceğimiz Forza Horizon 4’te muazzam yarışlar sizleri bekliyor. İster tek başınıza ister takım oluşturarak tarihi Büyük Britanya’yı keşfedeceksiniz. Sunulan açık dünyada 450’den fazla aracı kullanabileceksiniz. Bununla birlikte, gerekli modifiyeleri de yaparak kendinizi geliştireceksiniz. Forza Horizon 4 ile araba yarışı heyecanını iliklerinize kadar hissedecek, sunulan araç çeşitliliğiyle oyunu tekrar tekrar oynamak isteyeceksiniz. Çıkışından bu yana oyun dünyasından çok iyi geri dönüşler alan oyunun metacritic puanı ise 88

Oyun için açılmış olan Steam sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER