Eğlence

Fortnite’ın beşinci sezonu 12 Temmuz’da başlayacak

fortnite 5. sezonFortnite’ın dördüncü sezonunundaki görevlerini henüz tamamlamayanların harekete geçmesinde fayda var. Oyunun yapımcısı Epic Games tarafından yapılan açıklamaya göre, Fortnite 5. sezon macerasını 12 Temmuz’da başlatacak. Dolayısıyla oyunun dördüncü sezonundaki Omega temasının kilidini açmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

Epic Games, Fortnite’ın yeni sezonunun başlangıç tarihini Twitter hesabı aracılığıyla duyurdu. Geri sayımı başlatan bir görsel paylaşan Epic Games, 4 Temmuz’daki ABD Bağımsızlık Günü öncesinde ipucunu verdiği tarihi doğrulamış oldu. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Oyun Alanı Modu da geçici olarak kapatılacak. Ancak bir süre sonra söz konusu mod geri gelecek.

Epic Games tarafından paylaşılan yeni sezon görselinde ise Fortnite’ın haritasındaki gökyüzü dekoruna yerleştirilen bir maske ve maske önündeki çatlak göze çarpıyor. Bu maskenin ne olduğu konusunda ise farklı tahminler bulunuyor. Öne çıkan tahmin ise kızıl Japon tilkisinden hareketle hazırlanan Kabuki maskesi oluyor. Japon mitolojisinde tilki ruhlarının insana dönüşebildiğine inanılıyor. Diğer tahmin ise eski Mısır mitolojisindeki tanrılardan Anubis oluyor.

Fortnite 5. sezon tanıtımında oyun yüklemesinin görüldüğü karede “Dünyalar Çarpışıyor” başlığı göze çarpıyor. Bu da bazı doğaüstü unsurların oyuna eklenebileceğini düşündürüyor. Merak edilenlerin cevabını almak için 12 Temmuz’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER