EğlenceTeknoloji

Fortnite’da Deadpool kostümünü bekleyenler için güzel haber

fortnite deadpool

Fortnite‘ın şimdiki sezonu başladığı zaman, en fazla merak edilen unsurlardan bir tanesi Deadpool’un görünmesiydi. Marvel’ın anti kahramanı oyunun çeşitli unsurlarında yer almıştı, örneğin onu ana savaş girişi menüsünde bir banyoda gizli bulabilirdiniz. Ne var ki, o olarak oynamanız şimdiye kadar mümkün değildi. Yeni Deadpool giysisi sayesinde bu durum değişiyor.

Bu sezonun savaş girişi hakkını satın almış olan herkese bu giysi açıldı. Kilidi açmak da çok basit; yapmanız gereken tek şey menü ekranlarında gizlenmiş iki tabancayı bulmak. Bunu yaptıktan sonra, müsabakaya giriş yapın ve adanın farklı yerlerine yerleştirilmiş herhangi bir telefon kulübesine girerek Deadpool giysisiyle değiştirin.

Tabii ki, Deadpool giysisinden fazlası var. Deadpool’un katanaları ve maskenin çıkarıldığı alternatif bir kostüm versiyonu da oyunda mevcut. Belki en eğlenceli Deadpool eklentisi ise haritanın kuzeydoğu bölümünde yer alan yat. Bu yat bir Deadpool parti teknesine dönüşüyor, üstelik dev balonları ve helikopter iniş alanı da eksik tutulmamış.

Deadpool, Epic’un uzun zamandır devam eden savaş oyununa katılan ilk çizgi roman karakteri değil. Daha önce Avengers, Batman ve Harley Quinn’i de görmüştük. Gelen son güncelleme, mart ortasından beri Fortnite adasına gelen ilk büyük güncelleme oldu. Geçen ayın ortalarındaki güncellemede Epic, oyuna helikopterleri eklemiş, aynı zamanda oldukça beğeni kazanan yeni tasarlanmış kozmetik dolabı da gelmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER