EğlenceTeknoloji

Fortnite için yeni Savaş Bileti hazırlığı

sony Fortnite için yeni Savaş Bileti hazırlığı

Fortnite, son yılların en popüler oyunları arasında bulunuyor. Yapımcısı Epic Games tarafından düzenli şekilde yenilenen oyun, önümüzdeki dönemde önemli bir özelliğe daha kavuşacak gibi görünüyor. İddialara göre, Fortnite oyuncuları Yıllık Bilet olarak adlandırılan yeni bir yıllık savaş biletine sahip olacak.

Fortnite News sitesinde yer alan habere göre, bu yeni özelliğin işareti “veri madencileri” tarafından bugün yayınlanan v11.30 güncellemesinde tespit edildi. Haberde konuyla ilgili olarak şu ifadeler yer alıyor: “Yıllık Bilet satın alanlar, 2020’de sunulacak tüm Fortnite Büyük Savaş: Savaş Paketleri’ne ve yedi adet özel kozmetik içeriğe ulaşabilecek. Savaş Paketleri, her bir Savaş Bileti yayınlandıktan sonra içeriklerin yüzde 25’lik kısmının kildini açacak.”

Yıllık Bilet konusunda Epic Games cephesinden henüz bir doğrulama gelmiş değil. Ancak geçmiş sızıntıların sonuçları, bu yeniliğin şirketin ajandasında olma ihtimalini artırıyor. Yıllık Bilet’in çıkış tarihi ve fiyatı konusunda da şimdilik ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak bazı kaynaklarda Epic Games’in 7800 V-Bucks veya 78 dolar karşılığında Yıllık Bilet sunabileceği belirtiliyor.

Fortnite Yıllık Bilet duyurusu çok yakında yapılabilir

Fortnite’ın Yıllık Bilet ile birlikte sunacağı söylenen özel kostümlere ait olduğu belirtilen bazı görseller de internete sızmış durumda. Epic Games’in bu gece düzenlenecek Game Awards törenlerinde konuyla ilgili bir duyuru yapabileceği belirtiliyor.

Yıllık Bilet, Fortnite için ilginç bir hamle olabilir. Ancak şaşırtıcı olduğunu söylemek pek mümkün değil. Savaş Bileti fikrinin kaynağı Epic Games olmasa da, Fortnite’ın popülaritesi sayesinde yaygınlaşmıştı. Bu özelliği yıllık şekilde sunmak, Epic Games’e maddi açıdan da önemli bir kaynak sağlayabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER