Eğlence

Fortnite v4.5 yamasıyla birlikte yeni bir oyun modu sunuyor

fortnite v4.5Epic Games, yılın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite için v4.5 yamasını yayınladı. Fortnite v4.5 yamasıyla birlikte yeni silahların ve özelliklerin yanı sıra yeni bir oyun modu da kazanıyor. Playground adını taşıyan yeni oyun modunda oyuncular yanlarına üç arkadaşlarını alarak Battle Royale modunun baskısını yaşamadan harita üzerinde pratik yapabiliyor.

Playground modunda oyunculara haritayı oluşturmaları, oynamaları ve kendilerini eğitmeleri için 1 saatlik bir süre tanınıyor. Bu sürenin bitimine 5 dakika kaldığında fırtına da kapanmaya başlıyor.

Playground modunda açılan ateşle arkadaşların da öldürülebilmesini mümkün kılan Epic Games, oyunculara daha fazla kaynak sunuyor. Playground modu Fortnite’a yeni başlayan ve oyunu oynayan çok sayıda arkadaşı olanlar için iyi bir eğitim alanı gibi görünüyor.

Fortnite v4.5 ile oyunculara Playground modunun yanı sıra silah olarak çift tabanca kullanma imkanı veriliyor. Arkadaşların yerini gösteren harita ve havai fişek fırlatıcısı da yeni yamanın getirdiği yenilikler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER