Eğlence

Fortnite’ın yeni sezonunda Optimus Prime ve dinozorlar buluşuyor

fortnite

Epic Games Fortnite adasını bir kez daha yok etmeye hazırlanıyor. Büyük savaş deneyiminin “Wilds” adını taşıyan en yeni sezonu bugün itibarıyla başlıyor. Stüdyo, Summer Game Fest kapsamında yeni sezonun sinematik bir fragmanını paylaştı.

Epic bu sefer ortasındaki ormanı ortaya çıkarmak için adayı yok ediyor. Oyuncular harabeler arasında dinozorların sırtına binerek dolaşabiliyor. Çamur ve sarmaşıklar da yeni sezonda rol oynayacak. Yeni sezonun dikkat çeken unsurlarından birisi de Optimus Prime olacak. Yeni Transformers filminin şerefine efsanevi robot da adadaki deneyimde yerini alacak.

Orman teması ve Optimus Prime arasında somut bir bağlantı olmadığı söylenebilir. Ancak bunun pek fazla öneminin olmadığını da belirtmek gerekiyor. Ne olursa olsun, milyonlarca oyuncunun yeni sezonu büyük bir hevesle oynayacağını tahmin etmek pek zor değil.

Yeni Fortnite sezonunun ipuçları bir süredir veriliyordu

Yeni Fortnite sezonunun vahşi temasının ipuçları bir süredir Epic Games tarafından veriliyordu. Optimus Prime kostümü içinde bir dinozorun sırtına binip ormanda dolaşmanın oyunculara keyifli dakikalar yaşatacağı rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER