EğlenceTeknoloji

Fortnite Star Wars hayranlarını sevindirmeye devam ediyor

fortnite star wars

Fortnite, gelecek hafta vizyona girecek en yeni Star Wars filmi öncesinde heyecanı artırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda oyunculara sunulan en son yenilik, yeni Rey ve Finn kostümleri oldu.

Söz konusu kostümleri hâlihazırda Fortnite’ın oyun içi mağazasında bulmak mümkün. Mağazadaki Star Wars içerikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Kırmızı Sith Trooper kostümü, First Order Tie Fighter planörü, Star Wars his simgesi ve armağan edilebilir pankart da mağazada oyuncuları karşılıyor. Kostümler için 1500 V-Papel ödemek gerekiyor. Planörün fiyatı ise 1200 V-Papel.

Epic Games’in Fortnite’a eklediği ilk Star Wars unsuru, geçtiğimiz ay oyunculara sunulan Stormtrooper kostümü olmuştu. Söz konusu kostüm, Star Wars Jedi: Fallen Order oyununun yayınlanması şerefine oyuncularla buluşmuştu.

Fortnite Star Wars dışındaki bir Disney yapımı için de benzer işbirlikleri yapmıştı

Epic Games, Star Wars serisinin de patronu olan Disney ile daha önce de benzer işbirliklerine gitmişti. Avengers karakterlerinin kostümleri ve Thanos’un görüldüğü sınırlı süreli oyun modları, Fortnite’ta oyuncularla buluşmuştu.

Fortnite’ın yeni Star Wars filmini bekleyen hayranlara yönelik en önemli etkinliği ise 14 Aralık’ta gerçekleşecek. Gelecek hafta vizyona girecek The Rise of Skywalker’dan bir sahne, yönetmen J.J. Abrams’ın da katılımıyla oyun içindeki sinemada gösterilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER