EğlenceTeknoloji

Epic Games’ten devam eden Fortnite sezonu için önemli karar

fortnite 2. bölüm

Fortnite için ikinci bölüm macerası geçtiğimiz ay yayınlanan birinci sezon ile başlamıştı. Görünen o ki; bu sezon, Fortnite’ın şimdiye kadarki en uzun süreli sezonu olacak.

Normalde Fortnite’ın bir sezonu iki veya üç ay boyunca devam ediyordu. Ancak ikinci bölümün ilk sezonunun toplam uzunluğu neredeyse dört ayı bulacak.

Hâlihazırda devam eden sezon, oyuncuları eş zamanlı şekilde başlayan 2. Bölüm’ün getirdiği önemli yeniliklerle karşılamıştı. Fortnite’ın yapımcısı Epic Games’ten yapılan açıklamada, mevcut sezonun şubat ayının başlarına kadar devam edeceği belirtildi. Şirket, bu sayede önümüzdeki dönemde sunacağı “Noel ve yılbaşı temalı güncellemelere” daha iyi odaklanmayı planlıyor.

Fortnite yılbaşı döneminde daha fazla eğlence vadediyor

Epic Games geçtiğimiz yılın sonunda oyunda 14 gün boyunca devam eden bir etkinlik düzenlemişti. Şirket bu sezon oyuna eklenen yeni özellikler, ödüller ve canlı deneyimlerle daha büyük bir eğlence ve kutlama ortamı oluşturmayı hedefliyor.

Epic Games’in planlarına ilişkin detaylar şu an için bilinmiyor. Sezonun uzamasının ise tüm Savaş Bileti ödüllerini kazanmak isteyen oyunculara önemli bir avantaj getirdiği rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER