Eğlence

Fortnite’a Port-a-Fort özelliğini getiren güncelleme yayınlandı

fortnite

fortnite port-a-fortFortnite Port-a-Fort adını taşıyan yeni özelliğini oyuncularıyla buluşturmaya başladı. Söz konusu özellik, oyunculara sürekli olarak yanlarında taşıyabilecekleri bir kale veriyor. Böylelikle manuel olarak bir koruma evi inşa etme ihtiyacı ortadan kalkıyor. Yeni özelliğini dün yayınladığı bir videoyla duyuran Fortnite’ın yapımcısı Epic Games, gerekli güncellemeyi dağıtıma çıkarma konusunda da fazla zaman kaybetmedi.

Port-a-Fort özelliğinin duyurusu için yayınlanan video, özelliğin işleyişini de anlatıyor. Köşeye sıkışan oyuncunun elinde beliren parlak ve metal kutu, birden büyük bir kaleye dönüşüyor. Bu kale sayesinde oyuncular kendilerini kurşun ve bombalara karşı korumaya alıyor.

Port-a-Fort’un özellikle hızlı biçimde kale inşa etme konusunda yetenekli olmayan oyuncular için fazlasıyla yararlı bir yenilik olduğu söylenebilir. Yine de, zayıf kullanıcıları desteklemek için geliştirilmişe benzeyen Port-a-Fort, bazı oyuncuları kızdırmış gibi görünüyor. Bu tepkilerin nasıl bir seyir izleyeceği ise özellik kullanıldıktan sonra görülecek.

Epic Games, Fortnite Port-a-Fort güncellemesini bugün Türkiye saatiyle 10:00 itibarıyla dağıtıma çıkardı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER