Eğlence

Fortnite oyuncuları yeni sezonu Doctor Strange ile karşılıyor

fortnite

Fortnite’ta yeni sezon yakında başlayacak. Bu yeni sezon öncekilerden biraz daha tuhaf olacak. Oyunun 3. Kısmı’nın 2. Sezonu “Resistance” (Direniş) adını taşıyor. Yeni sezonun fragmanı, zıt güçlerin Fortnite adasında çarpışacağını ve Marvel evreninin en popüler karakterlerinden birinin oyuna katılacağını gösteriyor.

Yeni sezonu duyuran Epic Games, oyunun iki haftalık gelirinin de Ukrayna’da faaliyet gösteren insani yardım kuruluşlarına bağışlanacağını açıkladı. Söz konusu dönem, 20 Mart-3 Nisan tarihleri arasını kapsıyor.

Yeni sezon oyun için bazı büyük değişiklikleri beraberinde getiriyor. Bunların en dikkat çekicisi, haritadan binaların çıkarılması oluyor. Epic Games, oyuncuların binaların eksikliğini daha az hissetmesi için “overshield” adını verdiği ekstra bir kalkan seçeneği sunuyor.

Koşu ve tırmanışın hızlandığı oyunda oyuncular tank sürebilecek. Buna ek olarak, yeni silahlardan da faydalanılabilecek. Sezon boyunca yeterince altın bağışlayan oyuncular, ikonik savaş otobüsünün sürülebilir versiyonunun kilidini açabilecek.

Yeni sezonun savaş biletini alanların karşısına ise yeni karakterler çıkıyor. Bunlar arasında en önemlisi olarak Doctor Strange göze çarpıyor. İkinci filmi mayıs ayında yayınlanacak olan Doctor Strange’e The Imagined ve The Origin gibi karakterler de eşlik ediyor.

Fortnite oyuncuları için Üçüncü Kısım, geçtiğimiz aralık ayında başlamıştı. Daha hızlı hareket etme imkanı, dev canavarlar gibi unsurlarla yenilenen oyunda Bruno Mars ve Naomi Osaka gibi ünlü ismlerle iş birliği de yapılmıştı. Oyuna oyuncuların gezebileceği sanal bir sanat galerisi de eklenmişti.

İLGİLİ HABERLER