Eğlence

Fortnite oyuncuları yakında dinamit kullanmaya başlayabilecek

fortnite

Epic Games, Fortnite oyuncularına düzenli olarak yeni cephaneler sunuyor. Yakında oyunculara sunulacak cephanelerden biri, oyun içindeki Güncelleme Menüsü sayesinde ortaya çıktı. Fortnite’ta yakında rakipleri ortadan kaldırmak için dinamit de kullanılabilecek. Dinamit, uzun bir fünyeyle birlikte birlikte gelecek. Oyuncular bu uzun fünyeyi ateşledikten sonra kaçarak arkalarında bıraktıkları alanın patlamasını izleyebilecek.

Fortnite‘a eklenen bazı unsurlar, aradan belli bir süre geçtikten sonra, yeterince ilgi görmedikleri için Epic Games tarafından geri çekilebiliyor. Dolayısıyla dinamitin oyundaki geleceği konusunda şimdiden bir şey söylemenin pek kolay olmadığını belirtmek gerekiyor.

Fortnite‘ta hâlihazırda çok sayıda ateşli silah ve patlayıcı bulunuyor. Patlayıcılar arasında RPG, el bombası ateşleyici, dörtlü ateşleyici, el bombası gibi cephaneler ve aksesuarlar da yer alıyor. Dinamitin yol açacağı hasar çok büyük olmayacağı için oyuna olan etkisinin de çok büyük olması beklenmiyor.

Fortnite oyuncularına daha önceki güncellemelerde sunulan uzaktan kumandalı patlayıcılar, eylül ayının sonları itibarıyla geri çekilmişti. Dinamitin kısmen de olsa uzaktan kumandalı patlayıcıların boşluğunu dolduracak bir araç olacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER