Eğlence

Fortnite Oyun Alanı modu 25 Temmuz’da geri dönüyor

fortnite oyun alaniFortnite Oyun Alanı modunun kapıları beşinci sezonun başlamasıyla birlikte geçici olarak kapanmıştı. Oyuncuların beklediği gün sonunda geldi. Fortnite’ın geliştiricisi Epic Games, Oyun Alanı modunun 25 Temmuz itibarıyla oyuncularla buluşacağını açıkladı.

Yeni Oyun Alanı modu ile birlikte oyunculara daha önce sözü verilen takım seçimi seçenekleri de sunulacak. Oyun Alanı modu ve yeni seçenekler 5.10 güncellemesiyle birlikte oyuncuların karşısına çıkacak.

Oyun Alanı modu, daha önce olduğu gibi bir pratik seçeneği işlevi görecek. Buna ek olarak, oyuncular bu kreatif mod ile hayal güçlerini daha iyi biçimde sergileyebilecek. Böylelikle oyuncuların oyunun temel dinamiklerini öğrenmesi için canlı müsabakalara girmesine gerek kalmayacak.

Fortnite Oyun Alanı modunda oyuncular diledikleri biçimde yeniden canlanabiliyor. Böylelikle oyunun sıcaklığında öğrenilemeyen araç ve yapı inşa yetenekleri daha iyi biçimde kavranabiliyor. Oyun için bir tür alıştırma sahası niteliği taşıyan Oyun Alanı modu, Fortnite’ın yoğun savaşlarında nefes almak isteyenler için fazlasıyla yararlı oluyor.

İLGİLİ HABERLER