Eğlence

Fortnite Nintendo Switch’e geliyor

fortnite

fortniteFortnite son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyunun oynanabildiği platformlara yakında bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. Fortnite Nintendo Switch versiyonunun E3 2018’de resmen duyurulacağı söyleniyor.

İsimsiz bir 4Chan kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda, gerçek olma ihtimali yüksek bir belge görülüyor. Söz konusu belgede E3 2018’de duyurusu yapılacak Nintendo Switch oyunları gösteriliyor.

fortnite nintendo switchBu listede Fortnite dışında Dragon Ball FighterZ ve FIFA 19 gibi oyunların varlığı dikkat çekiyor. Overcooked’un devam oyunu da listede yer alırken, daha önce duyurulan Monster Hunter Generations’ın da bulunması paylaşılan belgenin gerçek olma ihtimalini biraz yukarıya çekiyor.

Fortnite Nintendo Switch’e nasıl bir yapı içinde gelecek henüz bilinmiyor. Akıllara gelen ilk seçenek popüler Battle Royale modu olsa da, Save the World modunun da Battle Royale modu ile birlikte sunulması da ihtimaller arasında yer alıyor. Bu soruların cevabını almak için 12 Haziran tarihini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER