EğlenceTeknoloji

Fortnite’taki Marvel temalı mekanlara bir yenisi daha eklendi

fortnite marvel

Fortnite adası gitgide gerçeğe dönüşen bir çizgi romana benziyor. Haritada hızlı bir tur atıldığında X-Men’deki Sentinel’lerin olduğu mezarlığı, büyük bir Ant Malikanesi’ni, etkileyici Black Panther heykelini fark etmek mümkün oluyor. Fortnite oyuncularının oyunda gördüğü Marvel temalı mekanlara şimdi de Tony Stark’ın şirketinin genel merkezi olan Stark Industries eklendi.

Oyuna eklenenler sadece haritanın kuzeybatısında yer alan Stark Industries binasıyla sınırlı değil. Süper kahraman temalı güçlendiriciler de son güncellemeyle birlikte oyunculara sunuluyor. Örneğin, Iron Man’in itici motorları bu güçlendiriciler arasında bulunuyor.

Galactus’un drone’ları formundaki düşmanlar da oyuna ekleniyor. Oyuncular bu drone’ları düşürdükten sonra hemen kapabilirse silah olarak kullanabiliyor. Yeni unsurları aşağıdaki videoda görmek mümkün.

Fortnite için Marvel istilası, ağustos ayında oyunun son sezonunun yayınlanmasıyla başlamıştı. Thor, Wolverine ve She-Hulk gibi karakterleri oyuna getiren yeni sezon, Apple ve Epic Games arasındaki kavgadan dolayı iOS cihazlarda oynanamıyor.

Fortnite’ta bu hafta sonu itibarıyla üç hafta boyunca sürecek bir konser serisi başlıyor. İlk konseri önümüzdeki cumartesi günü Dominic Fike verecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER