Eğlence

Fortnite güncellemesi Eğik Evler’i geri getiriyor

fortnite

Fortnite için yeni bir bölüm başlasa da, Epic Games bir taraftan da oyuna geçmişi hatırlatan unsurlar eklemeye devam ediyor. Hazırlanan güncellemeyle Fortnite’a Klombos adını taşıyan tırmanılabilen ve zikzak çizerek hareket edebilen yaratıklar eklendi. Bu yaratıkların başındaki hava delikleri rakiplerden kaçmak için kullanılabilecek.

Buna ek olarak, Klomboslar beslendiğinde de oyunculara karşılığında bazı hediyeler verilecek. Barışçıl canlılar olan bu yaratıklar, kışkırtıldıklarında tehlikeli olabiliyor.

Oyun için hazırlanan son güncelleme, Fortnite’ın en bilinen yerlerinden biri olan Eğik Evler’i de geri getiriyor. Eğik Evler’de görsel açıdan bazı değişiklikler yapılsa da, oyuncular nostaljik bir seyahat yapabilecek. Eğik Evler’in sıcak bir savaş bölgesi olması beklenmese de, iki yılı aşkın süredir oyunda yer almayan bir konumun geri dönüşünün sevindirici olduğu söylenebilir.

Fortnite için hazırlanan son güncellemede oyun deneyimine yönelik başka iyileştirmeler de mevcut. El bombası fırlatıcısı daha direkt ateşleme ve ilk sekmeden sonra patlama özelliğiyle geri dönüyor. Buna ek olarak, yetenekli oyuncular artık başarılarının sayısını da açık bir şekilde gösterebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER